Mitä teemme?

Yhdistyksen rooli on lahoitusvaroilla ja vapaaehtoistyön voimin mahdollistaa nuorille tukitoiminta ja yhteisöllisiä kohtaamismahdollisuuksia sekä tukea nuorien omia hankkeita ja harrastustoimintaa. Nämä voivat olla esim. yhteisiä kohtaamistiloja, luovia työpajoja esim teatterin, musiikin, kirjoittamisen tai kuvataiteen avulla toteutettuja sekä urheilullisia tapahtumia. Yhdistyksen varoja voidaan käyttää myös esim. asiantuntijoiden palkkaamiseen ja luentojen järjestämiseen nuorille ja vanhemmille.

Yhdistys on perustettu joulukuussa 2017 ja kevään 2018 aikana yhdistyksen hallitus suunnittelee toiminnan ja ideoi vapaaehtoisvoimin toteutuksia. Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on tukea nuorten yhteisöllisyyttä ja mahdollisuutta kasvaa turvallisessa lähiympäristössä.

Voit myös ehdottaa tukikohteita lähestymällä meitä sähköpostilla.